divendres, 30 de novembre de 2012

Truita de pèsols

Diu una dita catalana...  "Si no vols menjar sopes tot l'estiu, sembra pèsols per l'abril".
I encara i que estem al mes de desembre, tenim la sort de poder-ne menjar tot l'any, gracies als congelats, que avui en dia son de gran qualitat.
Així doncs, com que "som mes eixerits que un pèsol", aquesta nit ens farem una truita!!!

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per una bona truita son:

  • una bossa de pèsols congelats
  • quatre ous
  • sal
  • oli
  • sucre
Posem fil a l'agulla!!!
  1. Posem en una paella, els pèsols congelats amb un pessic de sucre i la posem al foc tapats fins que perdin la seva aigua.
  2. Ara li afegim un bon raig d'oli i sal i els deixem coure fins que estiguin tendres,
  3. Batrem els ous i els posem a la paella junt amb els pèsols.
  4. Quallem la truita pels dos cantons i...
A gaudir ben eixerits!!!

Bon Profit!!!





2 comentaris: