La feia tot sovint, quan pujàvem a Font-Rubí... i sempre ens ho feia, amb els llonguets de pa que compràvem a Cal Paulino, el forn de pa de llenya de Guardiola de Font-Rubí.
Aquesta era un altre forma d'aprofitar el pa que ens sobrava del dia abans...
Avui en dia, ja casi no es troben pans cuits amb forns de llenya, i menys encara llonguets, però nosaltres, encara en tenim un forn d'aquests aquí a La Seu i ens hem arriscat a fer-les.
Comencem???
Els ingredients per a unes 15-20 torrijes son:
- una barra de 1/4 de quilo del dia abans
- llet
- 3 ous
- oli
- sucre.
Posem fil a l'agulla!!!
- Tallar la barra de pa a llesques d'un dit de gruix.
- Remullar les llesques amb llet i deixar reposar una mitja horeta.
- Batre els ous i arrebossar les llesques de pa.
- Fregir en oli abundant, fins que estiguin ben daurades.
- Passar les llesques fregides per sucre i...
A gaudir de les postres de la Pilar!!!
Bon Profit!!!
Eps! Aquestes torradetes sempre les he trobat boníssimes i mai m'he animat a fer-les. T'han quedat molt temptadores!! Petons
ResponEliminaAjajajajaj... doncs et recomano que caiguis en la temtació i les facis!!!!
EliminaPtns
Lourdes.
Aquestes torradetes són una bona forma d'aprofitar el pa ^^ A casa sovint en fem púding, amb canyella :)
ResponEliminaAlgun dia ja provarem de fer-les, són tota una temptació, hahaha
Molts petons ^^
També es una bona opció!!! ho provaré.
EliminaPtns
Lourdes.