Així doncs... anem per feina!!!
Els ingredients per a 4 safates de canalons son:
- 4 Caixes de canalons
- 500 gr. de carn de porc a daus
- 500 gr. de carn de vedella per estofar
- 2 pits de pollastre rostit i triat
- 2 cervells de vedella o xai bullits
- 10 fetges de pollastre fregits
- les restes de la carn d'olla del caldo de Nadal
- 2 fulles de llorer
- 2 cebes tallades a juliana
- 5 ó 6 tomàquets pelats i trossejats
- una mica de beixamel molt espesa per lligar tot el farcit dels canalons.
- 1 llauneta de foie gras "Mina"
- aigua
- sal
- llet
- farina
- nou moscada
- pebre
- formatge ratllat
- mantega
I desprès d'aquesta llista interminable d'ingredients... Som-hi doncs!!!
- En una cassola, posar la carn de porc i la de vedella salpebrada, a fregir fins que estigui ben daurada, afegir la ceba i daurar-la be. Ara afegir el tomàquet i deixar acabar de coure.
- Tot seguit afegir el pollastre rostit i les restes de la carn d'olla i deixar coure una estona mes.
- Afegir els fetges i deixar coure uns 50 minuts mes a foc mig.
- Ara afegir els cervells, remenar i apagar el foc.
- Passar tota la carn amb el suc per la picadora i si ens queda molt sec, afegir una beixamel espesa junt amb una llauneta de foie gras "Mina". Remoure. i reservar.
- Ara farem una beixamel amb la llet, el llorer, la nou moscada el pebre i la farina. Reservem
- Posar l'olla amb aigua al foc i coure les plaques de canalons.
- Posar-los en aigua freda i passar-los a sobre un drap al marbre de la cuina, anar posant una cullerada de farcit a sobre cada placa i enrotllar-los.
- Sucar la safata del forn amb mantega.
- Posar-los a la safata de forn i afegir la beixamel.
- Posar-hi formatge ratllat a sobre i uns tallets de mantega. Gratinar i...
A gaudir dels canalons de l'Avia Nuri!!!
Bon Profit i Feliç Sant Esteve!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada