Doncs vet aquí, un altre entrada sobre canapès i aperitius que tenia amagada a la màniga!!!
Aquest cop els he fet al forn i de pas he aprofitat per fer d'altres cosetes per picar com aperitiu...
Us apunteu al gran aperitiu???
1. Dàtils amb bacon al forn
- Tires de bacon fumat
- Dàtils sense os
- Pals per broquetes
Enrotllar els dàtils amb el bacon i enfilar-los als pals de broqueta.
Posar-los al forn fins que estiguin daurats. Treure'ls-hi el pal i menjar calentets.
2.Dàtils amb plàtan:
- Plàtan
- Tires de bacon fumat
- Pals per broquetes
Tallar el plàtan a trossos de la mida d'un dàtil i enrotllar amb les tires de bacon.
Enfilar als pals de broqueta i posar al forn fins que estiguin daurats. Treure els pals i a menjar ben calentet.
3. Canapè de formatge fos amb poma i pebre de colors:
- Formatge de bola cremós
- Una poma ratllada
- pebre de colors
- llesques de pa de baguet torrades.
Posar la poma junt amb el formatge a fondre al microones, posar un polsim de sal i pebre de colors.
Posar una cullerada de farsa a sobre de cada llesca de pa i posar al forn a gratinar.
Menjar ben calentet.
4. Canapè de formatge amb ceba i maionesa:
- Una ceba ratllada
- la mateixa quantitat de maionesa
- el doble de formatge ratllat
- Llesques de pa de baguet torrat
Fer una barreja amb la ceba la maionesa i el formatge i posar una cullerada a sobre de cada llesca de pa.
Posar al forn a gratinar i menjar ben calentet.
5. Canapè de melmelada de tomàquet i formatge de cabra:
- Formatge de rulo de cabra
- Melmelada de tomàquet
- llesques de pa de baguet torrades.
Posar una cullerada de melmelada a sobre de cada llesca de pa i un tros de formatge a sobre.
Posar al forn fins que es fongui el formatge i servir ben calent.
6. Canapè de Salmó fumat:
- Salmó fumat
- Mantega
- Llesques de pa de baguet torrades.
Untar les llesques de pa amb la mantega i posar a sobre un tros de salmó.
I ara ja sols ens falta posar la gana!!!
Bon Profit!!!
Molt bones propostes ^^ M'apunto algunes d'elles per al dinar de Nadal :D
ResponEliminaMolts petonets :)
Gracies Laia!!! Tots per a tu!!!
EliminaPtns
Lourdes.
ostres que previsora! ja has pensat amb els canapes de memories!!
ResponEliminaMolt bones propostes, tot i que t'he de dir que a mi aquestes combinacions de dolç i salat encara em costen una mica!
ptns!!
Ajajajajaja, aquest mes he fet dues entrades conjuntes de MEmòries i la recepta del 15. Doncs a casa es el que mes els hi agraden!!!
EliminaPtns
Lourdes.
mmm! Que bo! Això dels canapès amb formatge fos i poma m'ha encantat! I la resta també semblen ben bons! Bones propostes. petonets!
ResponEliminaGracies Marina.
EliminaDoncs aquest canapé es del cuiner Pep Nogué, que fa uns dies va venir a La Seu a fer un curs de cuina a l'Espai Ermengol. Ell, el va fer amb formatge Urgelia del Cadí i ho va fer com un entrant, per menjar a cullerades, acompanyat de pa i jo n'he fet les porcions directament.
Ptns.
Lourdes.
Alça !! quin bé de Déu de t'endrants, quina pinta que fan, i que senzills que són!! Em sembla que en copiaré algun (aquells datils al forn amb platan i bacó... ains!!)
ResponEliminaPetons!!
Els dàtils amb bacon son espectaculars!!!
EliminaI es que a casa ens agrada molt la barreja de dolç-salat...
Ptns.
Lourdes.
Quines propostes tan bones, les hauré de provar totes perquè no sé amb quina quedar-me!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Gràcies a vosaltres per aquests mesos tant bons que ens heu fet pasar...
EliminaPetonets i fins aviat!!!
Lourdes.
No sabria quin triar! Amb totes les propostes que ens has donat tenim per triar i remenar.
ResponEliminaGràcies de nou.
:P
EliminaPtns.
Quantes propostes Lourdes!!! moltíssimes gràcies. petonets
ResponEliminaEs on gaudeixo mes... fent "xorradetes"... jejejej
EliminaPtns
Mira,...m'han encomanat un maridatge amb cerveses artesanes i trobo que aquests dàtils amb plàtan poden funcionar!!!
ResponEliminaT'agafo la idea.
(Tot és bo el que l'olla cou)
No ho se si funcionaran amb les cerveses artesanes... però a casa funcionen la mar de be!!! Agafa les idees que et convinguin, son totes per tu!!
EliminaGràcies per la visita Jordi
Ptns
Lourdes