A Catalunya és tradicional menjar canelons de primer i pollastre farcit o tall rodó de segon. I de postres sempre cauen neules, torrons i altres llaminadures... però nosaltres amb els canalons i l'aperitiu em sembla que ja farem prou!!!
També existeix la tradició de que els mes petits de la casa diguin el poema de Nadal pujats a dalt d'una cadira i si agrada a tothom rebran uns calerons de propina!!!
Com que soc tant petitet
i no se que us puc dir
Us dessitjo Bones Festes
I visca la mare que us va parir!!!
Així, doncs... passem a explicar els aperitius d'avui...
2.- Rotllets de paté de canard amb ceba caramel.litzada amb ceps i trufa
- Una placa de pa de motlle
- paté de canard
- ceba caramelitzada amb ceps
- Un tros de trufa triturada
Som-hi doncs!!!
- Sucar la placa de pa amb el paté i posar a sobre la ceba i la trufa.
- Enrotllar i tallar a trossos d'un dit de gruix.
3.- Montadito de formatge de cabra i tomàquet xerry
- llesques de baguet torrades
- formatge de rulo de cabra mini
- tomàquets xerry
Comencem...
I acabem de gaudir de la festa!!!
Bon Profit i Feliç Sant Esteve!!!
Bon Profit i Feliç Sant Esteve!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada