I després de diversos assajos ens hem decidit per la versió de Els meus Plats que és la que més s'assembla al que solíem comprar...
Comencem doncs ...
Els ingredients per a una bona teula de torró són:
- 300 gr. d'ametlla mòlta
- 375 gr. de sucre.
- 125 gr. d'aigua
- 4 rovells d'ou
- sucre per cremar el torró.
Anem doncs!
- Començarem per preparar un almívar amb el sucre i l'aigua a foc lent fins que estigui a punt fil. (per saber el punt exacte, agafeu una mica de l'almívar entre dos dits i es formarà un fil)
- Posem els rovells en un tupper i tirem l'almívar poc a poc i anem remenant.
- Afegir l'ametlla a poc a poc i anem remenant amb una cullera de fusta, fins aconseguir una barreja homogènia.
- El posarem al foc tot junt uns minuts, fins que comenci a fer oloreta ...
- Ara forraremos un motlle amb paper sulfuritzat i abocarem la barreja. Ho aixafarem bé i posarem un altre paper a sobre i un pes per premsar-lo.
- Deixar refredar i treure del motllo.
- Posar sucre sobre i cremar amb un bufador per les dues cares i ...
A gaudir dels moments dolços!
Bon Profit!
No hi ha res com els torrons fets a casa, i aquest ha de ser boníssim!
ResponEliminat'aseguro que si!!!
EliminaLourdes.
Que bo!! Una idea genial fer torrons artesans per Nadal!! Jo m'he aountat a un curs d'aquí a un parell de setmanes.
ResponEliminaTens un premi al meu bloc! Passa a recollir-lo!
http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2012/12/un-premi-per-al-blog.html
Petonets!
Doncs a veure si en treus profit d'aquest curs!!! Ja ens en parlaras...
EliminaI moltissimes gràcies pel premi!!! Ens fa molta il.lusió.
Petons i gràcies.
Lourdes