dimecres, 7 d’agost del 2024




L'esqueixada es un plat d'aquells que a l'estiu et treu de molts mals de cap... En un tres i no res està fet i ben fresqueta entra molt bé al migdia.

Ja fa temps que havia publicat aquesta recepta, però aquesta variant del Cookidoo amb thermomix es molt resultona i bona,així que aquí avui l'he feta i ens hem refrescat i llepat els dits!!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 500 gr de bacalla al punt de sal
  • 100 gr d'olives negres sense os
  • 3 tomaquets pera tallats a quarts
  • 60 gr de pebrot verd
  • 60 gr de pebrot vermell
  • 60 gr de pebrot groc
  • 70 gr de ceba tendra
per la salsa vinagreta
  • 1 tomaquet pera tallat a quarts
  • 100 gr d'oli d'oliva verge
  • 30 gr de vinagre
  • sal al gust
Anem per feina...
  1. En un bol gros on anem a servir, esqueixem el bacallà i també posem les olives
  2. Al got de la thermomix, posem el tomàquet i el triturem 10 segons/velocitat 4 i ho afegim a sobre del bacallà. Remenem tot plegat.
  3. Al got de la thermomix afegim (no cal rentar-lo) els pebrots tallats a trossos i la ceba i triturem 8 segons/velocitat 4 tot plegat. Ho afegim a sobre del bacallà i tornem a remenar.
  4. Per fer la vinagreta, posem al got el tomàquet, l'oli, el vinagre i la sal i ho triturem tot junt 20 segons/velocitat 10.
  5. Regar l'esqueixada amb la vinagreta, remenar i posar a la nevera una bona estona per que es refredi i...
A gaudir de les calors de l'estiu!!!

BON PROFIT!!!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada