diumenge, 4 d’agost del 2024

GRANITZAT DE BLOODY MARY


I avui, tornem amb el repte que ens ha proposat la nostra comercial de Thermomix Andorra, La Silvana!
 Tenim fins a principis de setembre per fer-lo, però aquestos dies ha sortit de mi la meva part més gamberra i no ho he pogut evitar... 🤣🤣🤣
Així que avui us porto el nostre granitzat de bloodyMary on podeu jugar amb el vodka i posar-ne més o menys... depèn de lo gamberro que tingueu el dia!!!!😂😂😂
Comencem...
Els ingredients per vora un litre de granitzat son:

●500 gr de sucre de tomàquet fresc
●5 gotes de salsa anglesa (p,ej. Perrins")
●5 - 10 gotes de tabasco
●30 gr de suc de llimóna
●50 ml de vodka
●330 g de glaçons de gel
●1 pessic de sal
●1 pessic de pebre negra recent molguda
 ●8 branques api per acompanyar 
 Comencen la gamberrada!!!

1. Posa al got de la thermomix el suc de tomàquet,  la salsa anglesa, el tabasco, el suc de la llimona, el gel, la sal i el pebre negre i el vodka al gust ( jo n'he posat el doble🤣)
2. Tritura 30 segons/velocitat 5
3. Serveix depresa amb una branqueta d'api i...
A gaudir d'una tarda fent el gamberro per aguantar el calor!!!

BON PROFIT!!!


recepta extreta de Cookidoo 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada