diumenge, 3 de juny de 2012

Pernilets de pollastre rostit al estil de l'Avia Nuri

Ja fa dies que la Marina demana que l'avia ens faci un pollastre rostit, el que passa es que a ningú ens agrada el pit de pollastre, i per això ho anem allargant...
Però avui per fi ho hem fet i amb una bona solució per a tots... Em fet pernilets de pollastre rostits i han quedat molt bons!!!!

I que em de dir sinó de la cuina de l'avia?????

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 12 pernilets de pollastre
  • dues cebes
  • quatre tomacons de penjar
  • unes fulles de llorer
  • un got de moscatell
  • oli
  • sal 
  • pebre
Som-hi doncs...
  1. Rentem i netegem els pernilets i els salpebrem.
  2. En una paella amb oli fregim els pernilets i els reservem.
  3. Posar en una cassola la ceba tallada en juliana i posar-hi a sobre els pernilets. Deixar coure una estona. 
  4. Afegir el llorer i el moscatell i deixar coure una mica mes... fins que la ceba estigui transparent.
  5. Ara hi posarem el tomacó tallat a trossos i deixar coure tot junt fins que el tomacó estigui cuit i...
A gaudir d'aquest plat de diumenge!!!

Bon Profit!!!



2 comentaris:

  1. Ho provaré avui!!! Te una pinta....!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que, Paupol? Com t'han quedat els pernilets???? jejejejeje Gracies per visitar els Fogons de l'avia Nuri!!!

      Elimina