diumenge, 3 de juny de 2012

Lioneses de trufa i nata

I per celebrar que avui a vingut a dinar la Mariló i la seva familia... de postres unes lioneses molt llamineres!!!

Som-hi !!!

Els ingredients per unes 40 lioneses son:


  • 250 ml. d'aigua
  • 150 gr. de farina
  • 100 gr. de mantega
  • 4 ous
  • un pessic de sal
  • 100 gr. de xocolata fondant 
  • 2 bricks de nata per muntar (400 ml)
Comencem!!!

  1. El dia avanç desfer la xocolata junt amb un brick de nata, deixar reposar a la nevera i l'endemà muntar amb unes barilles la trufa i per altre cantó el altre brick de nata. Reservar a la nevera.
  2. Posar a bullir l'aigua amb la mantega i la sal, quan surti la primera bombolla afegir la farina i remenar molt fins que es desenganxi de les parets del caso. Retirar del foc.
  3. Ara anirem afegint els ous d'un en un i ho remenarem ben fort, i no en tirarem el següent fins que la massa no hagi integrat el anterior ou. (no us espanteu si sembla que la massa es talli... es que ho sembla quan tires l'ou, però quan s'ha integrat es torna a lligar i es torna a fer com una bola)
  4. Escalfar el forn a 225º per d'alt i baix i posar a la safata un paper sulfuritzat.
  5. Ara posarem la massa a la màniga pastissera i anirem fent muntanyetes a sobre del paper i ho courem al forn durant uns 20 minuts.
  6. Quan ja estan fetes les lioneses, les deixem refredar, les partim per la meitat i les farcim unes amb trufa i les altres amb nata i...

A gaudir de la visita de la Mariló i els seus!!!

Bon Profit!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada