diumenge, 17 de juny de 2012

Amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel

L'altre dia vaig anar a sopar amb les mares de la classe del meu nen i ens van fer un "pica-pica" molt bo, però per mi va destacar aquesta amanida, pel seu color i sabor... Mmmmm... que bona la vaig trobar, tant que avui he repetit!!!

Els ingredients son:

  • Canonigs
  • Enciams variats
  • daus de pernil dolç
  • una ceba tendra
  • tomàquet tallat a daus
  • daus de pa fregit
  • un tall de formatge de rulo de cabra
  • una cullerada de mel
  • tres cullerades de vinagre
  • sis cullerades de oli d'oliva
  • sal
Som-hi doncs!!!

  1. Rentar els enciams i posar en una safata.
  2. Afegir el pernil, la ceba tallada en juliana, el pa fregit i el tomàquet.
  3. Posar el formatge en una paella calenta i escalfar-lo per les dues bandes. Posar a sobre de l'amanida
  4. Posar la mel en un bol i escalfar al microones per desfer-la durant uns 15 segons.
  5. Afegir a la mel el vinagre i l'oli i emulsionar.
  6. Salar l'amanida, amanir amb la vinagreta i...
A gaudir de l'estiu!!!

Bon Profit!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada