I encara que ja fa calor per fer aquest plat, l'Avia Nuri li ha fet, perquè nomes de veure-la menjar... ja dona gust de cuinar tot tipus de plat!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 3 sípies grosses brutes
- aigua
- bitxo
- sal
- una fulla de llorer
- una ceba ratllada
- 3 tomàquets ratllats
- sis patates esqueixades
- pebre vermell dolç
- allioli ben carregadet d'all
Som-hi doncs:
- Pelar, netejar i tallar la sípia a daus.
- Posar en una cassola amb aigua, tot just que cobreixi la sípia, junt amb el llorer i el bitxo i deixar coure fins que estigui tendra, uns 30 minuts. Retirar el bitxo i si ha quedat suc, escórrer i reservar-lo.
- Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, junt amb la sípia. quan ja estigui cuit el sofregit, afegir les patates.
- Cobrir amb l'aigua i el suc de la sípia i deixar coure uns 20- 25 minuts, fins que les patates estiguin toves.
- Es pot servir acompanyat d'un allioli picant i...
A gaudir d'un àpat per a gurmets!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada