dijous, 10 de maig de 2012

Esqueixada de Bacallà

Fa dies podíem cantar allò de "Sol Solet, vine'm a veure, que tinc fred"... i el solet ja es aquí!!!! i amb ell, la calor.... I quina calor que fa, així que avui ja hem fet un plat d'aquells que es fan al estiu... beeennnn fresquet!!!!

Comencem???

Ingredients per a quatre persones:

  • 800 gr. de bacallà esqueixat i dessalat
  • 750 gr. de tomàquets pelats i tallats a daus
  • 2 cebes tallades a juliana
  • mig pebrot vermell tallat a daus
  • olives negres
  • oli 
  • vinagre
  • sal
Per començar:

  1. En un bol, posem totes les verdures tallades i les amanim amb oli vinagre i sal, i ho remenem tot.
  2. Incorporem el bacallà tallat a troços i remenem, amanim amb mes oli i posem les olives al gust i...
A gaudir del estiu!!!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada