divendres, 25 de maig de 2012

Arros amb Bacallà

El plat d'avui, ja el feia la meva iaia Concha, una gran cuinera...
I es que ella en feia molts de menjars bons, amb amor, amb paciència, amb dedicació... i per això, aquest arròs amb bacallà, es d'aquells plats que te'n llepes els dits.

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 400 gr. de bacallà esqueixat i dessalat
  • 4 carxofes
  • 4 tasses d'arròs
  • Dos tomàquets ratllat
  • una ceba ratllada
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Una llimona
  • Un litre d'aigua
Som-hi doncs...

  1. Netejar les carxofes, treure les primeres fulles i tallar-les a quarts, regar-les amb suc de llimona i sofregir-les. Reservar.
  2. Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, sal i pebre, quant ja esta casi fet s'afegeix el bacallà i es deix coure tot junt.
  3. Ara es el moment de tirar-hi l'arròs, marejar-lo, afegir l'aigua i rectificar de sal. Deixar coure uns 15 minuts.
  4. Tirar-hi les carxofes i deixar coure uns 5 minuts mes i...
A gaudir d'aquest deliciós plat!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada