I es que ella en feia molts de menjars bons, amb amor, amb paciència, amb dedicació... i per això, aquest arròs amb bacallà, es d'aquells plats que te'n llepes els dits.
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 400 gr. de bacallà esqueixat i dessalat
- 4 carxofes
- 4 tasses d'arròs
- Dos tomàquets ratllat
- una ceba ratllada
- Sal
- Pebre
- Oli
- Una llimona
- Un litre d'aigua
Som-hi doncs...
- Netejar les carxofes, treure les primeres fulles i tallar-les a quarts, regar-les amb suc de llimona i sofregir-les. Reservar.
- Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, sal i pebre, quant ja esta casi fet s'afegeix el bacallà i es deix coure tot junt.
- Ara es el moment de tirar-hi l'arròs, marejar-lo, afegir l'aigua i rectificar de sal. Deixar coure uns 15 minuts.
- Tirar-hi les carxofes i deixar coure uns 5 minuts mes i...
A gaudir d'aquest deliciós plat!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada