dimecres, 30 de maig de 2012

Arròs a la Marina

El plat d'avui te moltes variacions, si pot afegir un o dos plàtan fregit, o ous remenats, es pot bullir en caldo, afegir una fulla de llorer... però a casa tot això no agrada, així que com sempre ens toca adequar les receptes als gustos familiars.
A la meva nena li encanta l'arròs amb tomàquet fregit i un ou ferrat i per això a aquest plat li diguem arròs a la Marina...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:


  • Quatre tasses d'arròs
  • 3 alls
  • Un kg. de tomàquets ratllats
  • Una ceba petita ratllada
  • Aigua
  • Sal
  • Sucre
  • Quatre ous
  • Oli
Som-hi doncs...

  1. Posar a bullir una cassola amb aigua, sal i els alls sense pelar.
  2. Mentre, rentar varies vegades l'arros per tal de treure el midó que pugui tenir. Escórrer i quant l'aigua arranqui el bull, abocar a l'olla i coure durant uns 15-20 minuts.
  3. Fer un sofregit amb la ceba, el tomàquet, sal i sucre. Reservar.
  4. Quan l'arros ja es cuit, escórrer.
  5. Fregir els ous amb oli abundant fins que les puntes es tornen rosses i salar una miqueta els rovells.
Muntatge del plat:
  1. Posar l'arros en un motlle i desmotllar-lo al plat, posar a sobre i al costat unes cullerades de salsa de tomàquet i acompanyar el plat amb un ou ferrat.
Bon profit a tots!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada