A la meva nena li encanta l'arròs amb tomàquet fregit i un ou ferrat i per això a aquest plat li diguem arròs a la Marina...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- Quatre tasses d'arròs
- 3 alls
- Un kg. de tomàquets ratllats
- Una ceba petita ratllada
- Aigua
- Sal
- Sucre
- Quatre ous
- Oli
Som-hi doncs...
- Posar a bullir una cassola amb aigua, sal i els alls sense pelar.
- Mentre, rentar varies vegades l'arros per tal de treure el midó que pugui tenir. Escórrer i quant l'aigua arranqui el bull, abocar a l'olla i coure durant uns 15-20 minuts.
- Fer un sofregit amb la ceba, el tomàquet, sal i sucre. Reservar.
- Quan l'arros ja es cuit, escórrer.
- Fregir els ous amb oli abundant fins que les puntes es tornen rosses i salar una miqueta els rovells.
Muntatge del plat:
- Posar l'arros en un motlle i desmotllar-lo al plat, posar a sobre i al costat unes cullerades de salsa de tomàquet i acompanyar el plat amb un ou ferrat.
Bon profit a tots!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada