Els ingredients per a les trufes son:
- 400 gr. de xocolata amb un 70% de cacau
- 200 ml. de nata sense lactosa
- una cullerada de mantega
- fideus de xocolata
- cacau en pols (tipus colacao)
- motlles de magdalena petitons
Som-hi???
- Tallar la xocolata a trossos i desfer-la al bany maria junt amb la mantega.
- Afegir la nata i barrejar-ho be. Deixar refredar a temperatura ambient i posar a la nevera un parell d'hores.
- Ara es el moment de fer boletes amb l'ajut de dues culleretes, pasarles per cacau en pols i arrebossar-les amb fideus de xocolata.
- posar en motlles de magdalenes i posar al congelador durant uns 30 minuts
- Es poden presentar en motlles de paper de magdalena petits o enfilats en palets de pinxos, intercalant maduixes i...
a gaudir de la xocolata!!!
Bon Profit!!!
I ja sabeu, no deixeu de visitar el blog de l'amic Eduard!!!
Mmmmmmm! Més trufetes! Fantàstic!
ResponEliminaGràcies!
Petonets.
Mmmmmm... no vegis Eduard
EliminaVan volar totes... no van arribar al congelador!!!
Salut!!!