Per això, aquesta setmana, al veure en la pagina de facebook de TU MEJOR RECETA aquests calamars, vaig recordar lo bons que li sortien a l'avia Nuri, i li vaig proposar que els féssim avui...
Comencem????
Els ingredients per a quatre persones son:
- 8 calamars
- 600 gr. de carn picada de porc
- 300 gr. de gambes pelades tallades petitetes
- un pebrot vermell tallat a dauets
- dos ous bullits
- una ceba grossa tallada a dauets
- Sis tomàquets tallats a daus
- Sal
- Pebre
- oli
- Ametlles
- alls
- julivert
- farina blanca
Apa nois... Anem per feina!!!!
- Començarem per fer un sofregit amb la carn,les aletes i potes de calamar, les gambetes, el pebrot, la ceba i el tomàquet , ho salpebrem i ho deixem coure tot molt be. Afegim el ou bullit talladet, remenarem tot i ho reservem.
- Salpebrem una mica els calamars, els farcim i els tanquem amb un escuradents.
- Els enfarinem amb farina blanca i fregim lleugerament. Reservem.
- A part, fer un sofregit amb ceba i tomàquet i si ha quedat alguna cosa del farciment.
- Quant ja esta fet el sofregit, afegir els calamars i deixar coure una estoneta.
- Fer una picada amb ametlles, alls i julivert i afegir-la a la cassola, deixar fer una mica de xup-xup i....
A gaudir del diumenge!!!
i no deixeu de visitar la pagina de TU MEJOR RECETA!!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada