diumenge, 13 de maig de 2012

Calamars farcits

Els diumenges sempre fem un plat mes de festa... mes elaborat, que els dies de cada dia.
Per això, aquesta setmana, al veure en la pagina de facebook de TU MEJOR RECETA aquests calamars, vaig recordar lo bons que li sortien a l'avia Nuri, i li vaig proposar que els féssim avui...
Comencem????

Els ingredients per a quatre persones son:


  • 8 calamars
  • 600 gr. de carn picada de porc
  • 300 gr. de gambes pelades tallades petitetes
  • un pebrot vermell tallat a dauets
  • dos ous bullits
  • una ceba grossa tallada a dauets
  • Sis tomàquets tallats a daus
  • Sal
  • Pebre
  • oli
  • Ametlles
  • alls
  • julivert
  • farina blanca
Apa nois... Anem per feina!!!!

  1. Començarem per fer un sofregit amb la carn,les aletes i potes de calamar, les gambetes, el pebrot, la ceba i el tomàquet , ho salpebrem i ho deixem coure tot molt be. Afegim el ou bullit talladet, remenarem tot i ho reservem.
  2. Salpebrem una mica els calamars, els farcim i els tanquem amb un escuradents.
  3. Els enfarinem amb farina blanca i fregim lleugerament. Reservem.
  4. A part, fer un sofregit amb ceba i tomàquet i si ha quedat alguna cosa del farciment.
  5. Quant ja esta fet el sofregit, afegir els calamars i deixar coure una estoneta.
  6. Fer una picada amb ametlles, alls i julivert i afegir-la a la cassola, deixar fer una mica de xup-xup i.... 
A gaudir del diumenge!!!

i no deixeu de visitar la pagina de TU MEJOR RECETA!!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada