Comencem???
Els ingredients son:
- 5 patates de collita nova.
- 200 gr. de carn picada de vedella
- 250 gr. de cues de gamba
- un raig de llet
- sal
- pebre
- alls
- julivert
- oli
- mitja ceba ratllada
- un tomàquet gran ratllat
- aigua
Som-hi doncs...
- Rentem les patates i les posem a bullir amb pell en aigua i sal durant uns 20-25 minuts. Un cop bullides, les refresquem una mica, les tallem per la meitat i les buidem amb l'ajut d'una cullereta. Reservem.
- Amb la patata que ens ha quedat, fem un puré amb un raig de llet. Reservem.
- En una paella, fem un sofregit amb la ceba, quan ja està casi cuita afegim la carn picada salpebrada i ho sofregim tot. Afegim un all laminat i deixem que continuï la cocció.
- Ara hi posarem dues cullerades grosses de puré de patata i continuarem remenant i per ultim dues cullerades de tomàquet. Deixar coure el tomàquet i reservar.
- En un altre paella, posarem les gambes tallades en trossos petits (en reservem 5 per decorar), salpebrades i un all laminat, coure tot junt una estoneta.
- Afegir dues cullerades del puré de patates i remenar i tot seguit, dues cullerades de tomàquet i julivert picat. Deixar coure i reservar.
Muntatge del plat:
- Posarem les patates en una safata apte pel forn i les farcirem , unes amb la barreja de carn picada i les altres amb la barreja de gambes.
- Posarem a sobre de totes formatge ratllat i a mes, a sobre de les de gambes, una gambeta sofregida amb all i julivert.
- Gratinarem i...
A gaudir de les sorpreses!!!
Bon Profit!!!
Molt bones aquestes patates...sense dubte les fare.
ResponEliminaPetonts
Gracies Silvia... així ho espero!!!!! ;)
Elimina