dimarts, 29 de maig de 2012

Trinxat de l'Avia Nuri

El trinxat es un plat d'hivern i es fa amb un tipus de col que no te res a veure amb la col tradicional. Aquesta col te forma d'espigalls i es molt verda, i a part te que haver rebut les primeres gelades de la temporada.



I encara que ja es primavera, avui farem un trinxat que no es el de la Cerdanya...per que el farem amb una col normal...
El trinxat d'avui es el de l'Avia Nuri i es tant bo que s'ha acabat en un plis-plas...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • Una col grossa
  • 4-5 patates pelades
  • aigua
  • sal
  • quatre talls de cansalada
  • oli
  • quatre alls trinxadets
Som-hi doncs...
  1. Rentar i tallar la col i les patates i posar-les a bullir amb aigua i sal fins que les patates estiguin cuites. Escórrer i reservar.
  2. Salar la cansalada i en una paella, fregir-la  amb oli abundant. Reservar a sobre de paper absorbent.
  3. En el mateix oli fregir els alls una mica i afegir la col i la patata y aneu trinxant-ho tot amb l'ajut d'una forquilla, fins que quedi casi com un puré. Deixar daurar com si fos una truita.
  4. Anar remenant, posar la cansalada a sobre i... 
A gaudir d'un trinxat en plena primavera!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada