dilluns, 28 de maig de 2012

Tagliatelle a la carbonara

Cada cop que faig aquest plat, me'n recordo d'una persona molt especial.
Ella es la meva millor amiga i en una època vam passar coses molt maques i entranyables juntes...
El pis d'Andorra, les festes al Guiu, la presentació de la meva parella (ella és la responsable) les festes Majors del pobles del voltant de La Seu, les festes de Reis (amb esquirols inclosos)...
La veritat es que van ser uns anys meravellosos, divertits i difícils d'oblidar...


VA PER A TU MARILÓ!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 400 gr. de Tagliattelle
  • 4 ous
  • 200 g. de crema de llet
  • formatge parmesà ratllat al gust
  • sal
  • pebre
  • aigua
  • 300 gr. de daus de bacon fumat
Som-hi doncs!!!

  1. Posar a bullir la pasta amb aigua i sal.
  2. Mentre, en una paella, fregir el bacon amb oli a fregir a foc baix, fins que estigui ben daurat. Reservar.
  3. Per fer la salsa, posar al got de la batedora els ous, la crema de llet, el formatge, la sal i el pebre i batre-ho tot. Reservar.
  4. Quant els tagliattelle estiguin al dente, escórrer i tornar a posar-los a la cassola a foc baix, abocar-hi a sobre el bacon amb el seu oli i remenar bé.
  5. Afegir la salsa i deixar coure uns minuts sense deixar de remenar i quan els ous estiguin quallats...
Ja podeu degustar aquest plat de pasta tant especial!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada