diumenge, 20 de maig de 2012

Filet de bacallà amb samfaina

A casa ens agrada molt el bacallà, es un peix  que dona molt de joc... tant el podem fer cru com cuit, amb salsa de tomàquet , amb amanida, xató o empedrat...
I aquest diumenge ens toca bacallà... convinat  amb una samfaina per llepar-nos els dits!!!

Som-hi doncs...

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 8 filets de bacallà fresc
  • farina blanca
  • dues albergínies
  • quatre pebrots verds
  • un kilo de tomàquets
  • 2 cebes
  • oli
  • sal
  • pebre
Comencem???

  1. Per fer la samfaina, rentarem i tallarem totes les verdures a daus.
  2. Fregir les verdures, amb sal i pebre, per tandes i reservar.
  3. Ara, salar el bacallà lleugerament, enfarinar i fregir i reservar sobre paper absorbent.
  4. Muntar el plat, amb dos talls de bacallà i la samfaina al costat i...
A gaudir d'aquest suculent plat!!!

Bon Profit!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada