dimecres, 16 de maig de 2012

Amanida d'arròs

Ja fa dies que sembla que fa caloreta, i a casa ja em començat amb els menús estiuencs... Quines ganes que en teniem... Fresquets, mes lleugers...

Comencem?

Els ingredients per a quatre persones son:

  • Dues tasses d'arròs bullit
  • Dues llaunes de tonyina en oli d'oliva
  • Una bossa d'olives sense os
  • 12 palets de surimi
  • una llauneta de pinya en suc lleuger
  • dos ous bullits
  • una ceba tendra
  • mig pebrot vermell tallat a tires
  • maionesa
  • Quetxup

Som-hi doncs...

  1. Barrejar en una safata fonda l'arròs, la tonyina amb el seu oli, les olives, el surimi, la pinya, els ous bullits, la ceba i el pebrot tot tallat a trossets.
  2. Omplir un motllo, posar al plat i guarnir amb quetxup i maionesa 
  3. Posar a la nevera a refrescar i...
A gaudir de la caloreta!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada