Per celebrar-ho hem fet un menú a la mida de l'avia Nuri, la gran matriarca...
Els ingredients per a quatre persones son:
- 250 gr. de carn de vedella picada
- 350 gr. de carn de porc picada
- un ou
- alls
- julivert
- pa ratllat
- 2 sípies
- ceba
- tomàquets
- un bitxo
- aigua
- oli
- sal
- sucre
- pebre en pols i en boles
- llorer
Comencem????
- Començarem per fer les mandonguilles: Barrejarem les dues carns amb l'ou. els alls picats, la sal, el pebre i el julivert al gust, i anirem afegint pa ratllat fins que quedi una pasta que es pugui treballar amb les mans. Deixem reposar una estona i fem boletes i les passem per farina blanca. Fregim en oli i reservem sobre un plat amb paper absorbent.
- Netejar i tallar la sípia a troços i posar a bullir en una cassola amb una mica d'aigua (tot just que cobreixi la sípia), unes boles de pebre, bitxo, sal i llorer, fins que estigui tendra.Un cop cuita la sípia, retirar el bitxo i les boles de pebre.
- Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet tot ratllat, oli, sal i sucre.
- Ara es el moment de posar a la cassola el sofregit, les mandonguilles i la sípia amb el seu suc i afegir una picadeta d'alls i julivert. Deixar que faci una mica de xup xup.
- Es poden fer unes patates fregides per acompanyar i...
A gaudir de la festa!!!!
Bon Profit, i bona festa!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada