diumenge, 2 de desembre del 2012

Torradetes de Santa Teresa

L'altre dia, ja us vaig posar una de les receptes estrella de la nostra estimada Pilar, i aquesta n'es un altre...
La feia tot sovint, quan pujàvem a Font-Rubí... i sempre ens ho feia, amb els llonguets de pa que compràvem a Cal Paulino, el forn de pa de llenya de Guardiola de Font-Rubí.

Aquesta era un altre forma d'aprofitar el pa que ens sobrava del dia abans...

Avui en dia, ja casi no es troben pans cuits amb forns de llenya, i menys encara llonguets, però nosaltres, encara en tenim un forn d'aquests aquí a La Seu i ens hem arriscat a fer-les.
Comencem???

Els ingredients per a unes 15-20 torrijes son:

  • una barra de 1/4 de quilo del dia abans
  • llet
  • 3 ous
  • oli
  • sucre.
Posem fil a l'agulla!!!
  1. Tallar la barra de pa a llesques d'un dit de gruix.
  2. Remullar les llesques amb llet i deixar reposar una mitja horeta.
  3. Batre els ous i arrebossar les llesques de pa.
  4. Fregir en oli abundant, fins que estiguin ben daurades.
  5. Passar les llesques fregides per sucre i...
A gaudir de les postres de la Pilar!!!

Bon Profit!!!


4 comentaris:

  1. Eps! Aquestes torradetes sempre les he trobat boníssimes i mai m'he animat a fer-les. T'han quedat molt temptadores!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajaj... doncs et recomano que caiguis en la temtació i les facis!!!!
      Ptns
      Lourdes.

      Elimina
  2. Aquestes torradetes són una bona forma d'aprofitar el pa ^^ A casa sovint en fem púding, amb canyella :)
    Algun dia ja provarem de fer-les, són tota una temptació, hahaha

    Molts petons ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. També es una bona opció!!! ho provaré.
      Ptns
      Lourdes.

      Elimina