Uppsss!!! faig tard pel repte d'aquest mes de Memories d'una cuinera... espero arribar-hi a temps!!!
I encara que aquest mes va dedicat a les galetes, em sembla que l'entrada d'avui es pot englobar dins d'aquesta categoria.Avui, la canalla, volien xocolata per berenar... i he pensat... els hi faré xurros?, els hi faré galetes?, els hi faré un pa de pessic? o que els hi faré per acompanyar el berenar???...
I la solució han sigut aquest melindros tan bons que fa Cuina per llaminers i ens han sortit de "rechupete" i de pas ja s'han apuntat tota la familia a berenar!!!
Anem, doncs, per feina!!!
Els ingredients per a 25 melindros son:
- 3 ous
- 75 gr. de sucre
- 75 gr. de farina
- un sobre de llevat
- sucre glass
Som-hi doncs!!!
- Es separen les clares dels rovells.
- Es baten els rovells amb el sucre fins que quedi una pasta espessa i blanquinosa. Si veieu que us queda una massa masa espesa afegiu un rajolí d'aigua.
- Es munten les clares a punt de neu. S'afegeix de mica en mica la farina i el llevat tamisats a la massa dels rovells i el sucre, tot remenant perquè quedi ben barrejat.
- S'afegeixen les clares muntades i es barreja suaument.
- Es col·loca la massa en una màniga pastissera amb broquet llis. Sobre una safata forrada amb paper de forn, es formen tires de 7-8 cm de llarg i 2 cm d'ample.
- S'empolsimen amb sucre llustre i es couen al forn a 200ºC durant uns 10 minuts.
- Deixar refredar i...
A gaudir del berenar amb familia!!!
Bon profit!!!
El melindros per sucar a la xocolata desfeta, o bé menjats amb una presa de xocolata amb porten molts bons records, boníssims. Una recepta fantàstica que amb el teu permís queda anotada
ResponEliminaPetons
Tens tot el meu permís ;D
EliminaMoltes gracies per la visita!!!
Lourdes.
clar que acceptem la recepta! no passa res per anar tard. moltíssimes gràcies per participar. petons
ResponEliminaJajajaja moltes gracies a vosaltres!!!
EliminaLourdes. ♥