diumenge, 25 de novembre del 2012

Olives... amb bufanda!!!


Aquest mes el programa Enfogona't ens ha fet un repte molt de tardor, volen receptes que portin bufanda... i jo he pensat...


A que li posarem bufanda???

Doncs ja que encara estic de provatures per fer aperitius pel Nadal, he pensat a fer uns bunyols una mica diferents.



Farem unes olives arrebossades !!!

Amen per feina!!!

Els ingredients per a uns 50 bunyols son:

  • 50 olives sense os, farcides o sense farcir (això va a gust del consumidor)
  • un ou
  • 6 cullerades de farina
  • Mig got de llet
  • 2 alls ben trinxats
  • pebre al gust
  • sal
  • oli d'oliva.
Posem fil a l'agulla...
  1. Per començar, escorrerem les olives per que quedin ben seques, si es convenient les eixugarem amb paper absorbent.
  2. Ara farem la pasta pel arrebossat. Batrem l'ou junt amb la sal, el pebre i l'all trinxat.
  3. Afegirem la farina i ho remenarem be. I per ultim hi afegirem la llet, però amb compte, i ho anirem barrejant fins aconseguir una pasta bastant espesa.
  4. Incorporem les olives i amb l'ajut d'una cullereta les anem fregint en oli ben calent fins que estan daurats 
  5. Posem a sobre de paper absorbent per treure l'exces d'oli i....
A gaudir de les bufandes!!!

Bon Profit!!!






14 comentaris:

  1. He descobert el teu blog a través del de la Marina, i aquí em tens mirant receptes!
    Si no et fa res em quedaré a segur-te, que hi ha receptes que m'encanten i no coniexia, com la d'avui!!
    Una abraçada!

    http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per la visita, Ester!!! Ara mateix paso a veure't.
      Salut i ptns!!!
      Lourdes.

      Elimina
  2. Em sembla una recepta molt original i a més ben vistosa.

    ResponElimina
  3. què bones, una vegada vam provar olives arrebossades i ens van encantar. En forma de bunyol tenen una pinta espectacular. Per cert! gràcies pel premi. Marta

    ResponElimina
  4. no ho havia sentit mai! apuntada! petons

    ResponElimina
  5. Molt bona idea, Lourdes!!! Això de les olives és una idea fantàstica per fer d'aperitiu per Nadal. I serveix de bufanda!!! ha ha ha Gràcies per participar! Aquest mes està essent prolífic!! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ufff... ja tens raó, ja... vaja mes que ens espera!!!! Ajajajajaj
      Ptns i ... Salut!!!

      Elimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta!!!
    De segur que provare de ferles... Moltes gracies per la creativitat!

    Petons desde EEUU!

    -Kiara

    ResponElimina