divendres, 2 de novembre del 2012

Tagliatelle amb salsa de bolets

I ja tornem a tindre el repte de la Recepta del 15, i aquest mes, els nostres amics de Els fogons de la Bordeta l'han dedicat als bolets.

La veritat es que jo no soc una bona boletaire... mes aviat soc urbanita i els bolets que es mengen a casa no son de collita pròpia... però al mercat de La Seu es troben els millors bolets i rovellons de totes les rodalies i a un bon preu... així que els dimarts i els dissabtes... ANEM AL MERCAT!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 400 gr. de tagliatelle
  • 500 gr. de bolets variats ( mucoses, fredolics, ceps...)
  • 300 ml. de nata per cuinar
  • sal
  • pebre
  • oli
  • alls
  • julivert
  • aigua

Som-hi doncs!!!
  1. Posar a suar els bolets en una paella, fins que perdin tota l'aigua.
  2. Afegir oli, sal, alls i julivert als bolets i sofregir fins que estiguin cuits. Reservar uns quants per decorar.
  3. Posar-hi la nata i el pebre al gust i deixar reduir tot plegat uns minuts. Passar per la batedora i reservar.
  4. Posar a bullir la pasta en abundant aigua i sal fins que estiguin al dente.
  5. Escórrer i afegir la salsa, remenar-ho tot plegat, decorar amb els bolets reservats i...
A gaudir d'una recepta de temporada!!!

Bon Profit!!!






6 comentaris:

  1. Aquest tipus de pasta amb bolets sempre triomfa, a casa ens encanta!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Molt bona recepta!!
    M'agrada molt lo de triturar la nata amb els bolets. Mmmmm...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Anto!!!! Venin de tu es un gran comentari!!!
      Salut!!!

      Elimina
  3. Què bé combina la pasta amb els bolets!!! un plat de categoria!!

    ResponElimina