Es tracta d'uns filets de tonyina fresca, molt poc cuita i amb una salseta que fa que quedi molt melosa.
I... que mes us puc dir de la cuina de les avies????...
Que cuinen com els angels!!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- Quatre filets de tonyina fresca
- 1/2 kg. de tomàquets ratllats
- alls
- julivert
- oli
- sal
- farina.
Posem fil a l'agulla!!!
- Primer de tot, salar la tonyina i enfarinar-la lleugerament.
- En una paella, fregir-la amb una mica d'oli nomes un minut per cada costat i reservar.
- En el mateix oli, fer un sofregit amb els tomàquets ratllats. Quan ja estan casi fregits, afegir dues o tres cullerades d'all i julivert ben picats. Remenar i deixar acabar de coure.
- Per emplatar, posar la tonyina de base i a sobre unes cullerades de sofregit de tomàquet i...
Gaudim d'aquest plat tant mediterrani!!!!
Bon Profit!!!
M'encanta la tonyina. Amb aquesta salseta devia ser ben bona!
ResponEliminaBonissima Marina... Prova-ho, segur que t'agradarà.
EliminaSalut i ptns.
Lourdes.
Amb el que m'encanta la tonyina, i lo senzilla que es aquesta recepta, us asseguro que intentaré fer-la (tot i que em sembla, que l'avia Nuri és molt avia Nuri, i a mí, la recepta em quedará un xic més... ejem). Us ho explicaré!!
ResponEliminaPer cert, m'encanta el vostre bloc!!
Segur que et quedarà bonissima!!!!
EliminaSalut Cocina de Emergencia!!!
Lourdes.
El primer intent, amb tonyina a la planxa i patates ha estat un éxit total... veurem ara quan hi afageixi el tomáquet, jejeje.
EliminaPer cert, li he deixar a l'avia Nuri (i a la Lourdes també) un detallet d'alló més merescut al meu blog.
Petons!!
Moltissimes grqacies Cocina!!!!
EliminaEn el proper post ho publico!!!
Petons i sobre tot... SALUT!!!