Vet aquí la recepta d'aquestes faves ofegadetes, amb panxeta i botifarra negra.
Els ingredients per a dues racions son:
- Una bossa de faves baby congelades (600 gr.)
- Una botifarra negra
- 2 talls de panxeta tallada a daus
- una ceba ratllada
- un tomàquet petit ratllat
- una fulla de menta
- oli
- sal
- aigua
Som-hi doncs!!!
- Sofregir la cansalada , lleugerament salada. A mitja cocció, afegir la ceba i deixar sofregir.
- Quan ja esta sofregida, afegir el tomàquet i rectificar una mica de sal. Deixar acabar de sofregir.
- Ara es el moment d'afegir, la menta, junt amb les faves, la botifarra negra i un got d'aigua, tot just que NO ho acabi de cobrir i deixar coure de 45 minuts a una hora i...
Tachaaaaan!!!!
Ja teniu aquí les faves de l'avia Nuri!!!
Bon Profit!!!
una recepta bonissima,ens agrada molt el teu blog,volen convidarte al nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
ResponEliminauna abrassada
Gracies Sandra/Josemaria!!! Ara mateix ving!!!
EliminaSalut i ptns.
Lourdes.
Ahir vaig veure una recepta similar per la tele, i en deien sopa negra, d'aquest plat! Es veu que és una recepta iber en la qual les faves es coïen amb sang. Per això quedava aquest color. us ha sortit molt bona!! Petons!
ResponEliminaUffff... es que els Ibers eren una mica fers... jejeje...
EliminaPrefereixo coure les faves amb aigua, per que això de la sang... em fa una mica de yuyu!!!
De totes formes gracies per la informacio i la visita, Marina.
Ptns i Salut!!!
Lourdes.