Doncs som-hi!!!
VA PER TU ELENA ( ELENAAGRICOLA )
- 4 Kg. de codonys
- 2 kg. de sucre
Comencem!!!
- La nit avanç, tallar els codonys amb pell i tot i treure els cors.
- Posar els trossos de codony en una cassola junt amb el sucre i remenar.
- Deixar fins l'endemà per que sui tot junt i tregui el seu suc.
- Al dia següent, posar al foc molt suau durant un par de hores o una mica mes.
- Deixar temperar una mica i triturar tot.
- Omplir els pots de vidre i fer un bany Maria per fer el buit durant uns 20 minuts i...
A gaudir del codonyat durant tot l'any!!!
Com podeu veure, sempre reutilitzem pots d'altres conserves... |
I aquí teniu els codonys de l'Elena!!! |
Bon Profit i Salut Elena!!!
Nosaltres ja el tenim fet el codonyat!
ResponEliminaAra m'untaria una torradeta!!
ptns!!
Ummmmm!!! que bona!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes
T'ha quedat molt ben caramelitzat, Néria! A mi em costa una mica enfosquir-lo, però el deixo més claret que també m'agrada força!
ResponEliminaCadascú te el seu toc... pero es bona de totes totes!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes.
Núria, perdona... he he he
ResponEliminaJejejejejej
Elimina