dimecres, 14 de novembre de 2012

Torró de xocolata

I ja comencem a respirar els aires del Nadal...
Aquest any, però, amb l'ombra d'una crisi econòmica radical que ens fa impossible arribar a fi de mes...
Per això m'he decidit a fer els torrons jo mateixa, per una part per no tenir que comprar-los i per l'altre pel fet de poder dir que els hem fet  nosaltres!!!
Esperem que el proper any ens sigui mes propici a tots i no tinguem que ajustar-nos el cinturó mes del compte...
La recepta d'avui la vaig agafar de Encontrar la felicidad en los pequeños detalles i es la mes fàcil que he trobat i amb l'ajut dels meus dos petits hem passat una bona estona fent aquest torró de xocolata, semblant al de Suchard de tota la vida, el clàssic...

Comencem???

Els ingredients per a dues tauletes son:
  • 300 gr. de xocolata negra al 70 %
  • 200 gr. de xocolata fondant
  • 100 gr. de mantega de porc
  • 100 ó 130 gr. de Choco Krispies (arròs inflat de xocolata)

Anem per feina!!!

  1. Primer de tot, tallarem a trossos la xocolata i la posem en un bol apte per al microones junt amb la mantega. 
  2. Desfer al microones en tandes d'un minut i amb compte de remenar-ho per que no es cremi.
  3. Afegir l'arròs inflat i barrejar tot be.
  4. En un motlle d'alumini, posar la barreja i deixar refredar per complet a la nevera (millor d'un dia per l'altre)
  5. Desmotllar i...
A gaudir d'un sabor autentic!!!

Bon Profit!!!


A la ferreteria, vaig trobar aquests motlles d'un sol us en forma d'avet...

6 comentaris:

  1. Que guapo que t'ha quedat, no? Això és molt bona idea! Els torrons a casa són més econòmics, i a més els pots donar la forma que vols! Com aquest arbret, que és una cucada... he he. petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A que si???? es una troballa que he fet a la ferreteria!!! un motlle d'un sol us, tipus "albal" en forma de avet!!!
      Salut!!!
      Lourdes.

      Elimina
  2. Molt bona idea, aquest abret de Nadal ta quedat fantàstic.
    Amb el teu permís copia la recepta, doncs als meus fills els encanta aquest tipus de torro.
    Petons

    ResponElimina
  3. Hola!! que buena receta!! a ver si me animo a prepararla para estas fiestas :) saludos y feliz navidad

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues a ver si te animas y lo haces... está de rechupete!!!
      Besos y felices fiestas!!!
      Lourdes.

      Elimina