I s'ho ha passat tant be l'Adrià remenant la barreja que ja em demana per fer-ne mes!!!
La recepta d'avui la va publicar Coure Coulants i es tant fàcil, tan fàcil, que m'he decidit a fer-la per començar a fer algun muffins o magdalena...
Som-hi doncs... anem per feina!!!
Els ingredients per a unes 12 magdalenes son:
- 210 gr. de farina
- 40 gr. de cacau
- 150 gr. de sucre
- 2 culleradetes de llevat en pols
- un pessic de sal
- 250 ml. de llet
- 250 gr. de mantega
- una culleradeta de sucre avainillat
- 120 gr. de perles de xocolata.
Comencem???
- Escalfem el forn a 180º
- En un bol gran, afegir tots els ingredients secs (la farina amb el cacau, el sucre, el llevat i la sal) i remenar.
- En un altre bol posar la mantega desfeta, la llet i la vainilla i batre-ho tot plegat.
- Afegir els ingredients líquids als sòlids i barrejar-ho tot però no gaire, ha de quedar grabullós.
- Afegir les perles de xocolata i tornar a remenar lleugerament.
- Posar als motlles fins a 2/3 parts i enfornar durant uns 20-25 minuts.
- Un cop daurats, treure del forn i deixar refredar a sobre d'una reixeta i...
Bon profit!!!
Part de la família al complet... l'altre part es a la panxa de l'Adrià!!! |
Deuen ser ben bones, amb xocolata!! Bona proposta.
ResponEliminaMoltes gracies Marina!!!
EliminaAmb el pinxe i la recepta de la Laura tenies l'èxit assegurat!;)
ResponEliminaGràcies de nou per participar.
I tant!!! i es que el pinxe s'ho val tot!!! ajajajajaj
EliminaGracies a vosaltres.
M'encanten els motllos de les roses!!! t'han quedat molt bé, encara que amb l'ajudant que has tingut no m'estranya!!! ;) petonets
ResponEliminaGracies Judith!!! El pinxe es lo millor de tot!!!
EliminaPtns.
Lourdes.