Aquests nadals han estat d'alló mes farts!!! Bufff... menys mal que ja s'han acabat... peró encara i així aqui us deixo el pastis de salmó que ens va fer la meva cunyada Roser per la nit de cap d'any.
Així doncs,... anem a la teca!!!
Els ingredients per a un bon pastis son:
Pel paté de tonyina:
- 2 llaunes de tonyina en oli d'oliva
- 12 palitos de cranc grans
- 2 ous durs
- 4 cullerades soperes de Maionesa
Pels altres farcits: Tot tallat ben petitet
- Maionesa
- Enciams
- Ceba
- Espàrrecs
- Pinya
- Gambetes bullides
Per separar els pisos:
- 5 Plaques de pa de motlle sense crosta
- Salmó
- Ou filat per decorar.
- Posem una placa de pa de motlle a una safata i a sobre hi posem el primer farcit: Maionesa, enciam i ceba.
- Ara posarem un altre placa de pa de motlle, prensem una mica amb les mans i fem el segon farciment: Maionesa, espàrrecs i pinya.
- Tot seguit farem un tercer pis amb un altre placa de pa de motlle, tornem a premsar i també el farcirem amb el paté de tonyina
- Fem un altre pis amb un altre placa,premsem altre cop i posem un altre farcit amb enciam, ceba i les gambetes bullides
- I per últim fem l'últim pis amb un altre placa que tornarem a premsar i el farcirem amb paté de tonyina, altre cop.
- Per acabar aquest pastis, cubrirem el paté amb unes llesques de salmó fumat, el decorarem amb ou filat per a sobre i...
Bon Profit i Bon Any a tots!!!
Encara que es una antiga recepta, també participem al concurs Monsalmó!!! |
deu ser boníssim com a entrant... Petons i bon any!
ResponEliminaMolt bo, Cinta!!!
EliminaPtnets i Salut!!!
Fantástico, me gusta un mucho esta receta, lo probare pronto. Besos
ResponEliminaAsi lo espero Angels!!! ya me lo contaras.
EliminaBss
Lourdes.
HOLA
ResponEliminaM`AGRADARIA SABER SI S`HA DE FER UN DIA ABANS I GUARDAR A LA NEVERA O ES POPT FER EL MATEEIX DIA I MENJAR.GRÀCIES
CARME
La meva cunyada el va fer per la tarda i ens el vam menjar com aperitiu per sopar, el vam tallar a rectangles...
EliminaPtons i espero que et surti bé!!!
Lourdes.