dimarts, 8 de gener de 2013

Pastis de salmó

Hola a tots!!! Com us prova l'any??? Nosaltres, de moment, no ens podem queixar i un cop passat tot, ens toca tornar a la pura i dura realitat.
Aquests nadals han estat d'alló mes farts!!! Bufff... menys mal que ja s'han acabat... peró encara i així aqui us deixo el pastis de salmó que ens va fer la meva cunyada Roser per la nit de cap d'any.
Així doncs,... anem a la teca!!!
Els ingredients per a un bon pastis son:

 Pel paté de tonyina:
  • 2 llaunes de tonyina en oli d'oliva
  • 12 palitos de cranc grans
  • 2 ous durs
  • 4 cullerades soperes de Maionesa

Pels altres farcits: Tot tallat ben petitet
  • Maionesa
  • Enciams
  • Ceba
  • Espàrrecs
  • Pinya
  • Gambetes bullides

Per separar els pisos:
  • 5 Plaques de pa de motlle sense crosta
  • Salmó
  • Ou filat per decorar.
Comencem?
  1. Posem una placa de pa de motlle a una safata i a sobre hi posem el primer farcit: Maionesa, enciam i ceba. 
  2. Ara posarem un altre placa de pa de motlle, prensem una mica amb les mans i fem el segon farciment: Maionesa, espàrrecs i pinya. 
  3. Tot seguit farem un tercer pis amb un altre placa de pa de motlle, tornem a premsar i també el farcirem amb el paté de tonyina
  4. Fem un altre pis amb un altre placa,premsem altre cop i posem un altre farcit amb enciam, ceba i les gambetes bullides
  5. I per últim fem l'últim pis amb un altre placa que tornarem a premsar i el farcirem amb paté de tonyina, altre cop.
  6. Per acabar aquest pastis, cubrirem el paté amb unes llesques de salmó fumat, el decorarem amb ou filat per a sobre i...
A gaudir dels bons moments en companyia de la familia!!!

Bon Profit i Bon Any a tots!!!




Encara que es una antiga recepta, també participem al concurs Monsalmó!!!

6 comentaris:

  1. deu ser boníssim com a entrant... Petons i bon any!

    ResponElimina
  2. Fantástico, me gusta un mucho esta receta, lo probare pronto. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Asi lo espero Angels!!! ya me lo contaras.
      Bss
      Lourdes.

      Elimina
  3. HOLA
    M`AGRADARIA SABER SI S`HA DE FER UN DIA ABANS I GUARDAR A LA NEVERA O ES POPT FER EL MATEEIX DIA I MENJAR.GRÀCIES
    CARME

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meva cunyada el va fer per la tarda i ens el vam menjar com aperitiu per sopar, el vam tallar a rectangles...
      Ptons i espero que et surti bé!!!
      Lourdes.

      Elimina