Son moltes les parts del porc i mils les maneres de fer-les... i nosaltres em decidit fer unes galtes de porc ben rostidetes.
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 8 galtes de porc
- 4 tomàquets tallats a trossos
- 2 cebes tallades en juliana
- Una cabessa d'alls
- Llorer
- 1 got de conyac
- Sal
- Pebre
- Oli
- 1 got d'aigua
- 6 patates tallades a daus
Anem per feina...
- Primer de tot, salpebrarem les galtes i les posarem a fregir en una cassola amb oli amb foc fort.
- Un cop segellada la carn, afegir el tomàquet, la ceba, els alls i el llorer.
- Posar-hi el got de conyac i el got d'aigua, tapar i deixar rostir durant una hora u hora i mitja a foc mitjà, fins que el os es comenci a desenganxar de la carn.
- Mentrestant, fregir les patates
- Un cop finalitzada la cocció de les galtes afegir-hi les patates, remenar i...
Bon Profit!!!
Que rico, me encantan ;)
ResponEliminaGracias por tu visita Ines!!! Me gusta que te gusten.
EliminaBss
Lourdes.
Penso fer-les demá. Tenen molt bona pinta!!!!!!!
ResponEliminaI jo espero que t'agradin!!!
EliminaAvui les he fetes jo. Ara les menjarem. Quina pinta!!!! Gràcies per la recepta!
ResponEliminaMolt bojes👏👏👏👏👏👏👏👏👍
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLa meva mare també era l'àvia Núria,he fet la recepta dues vegades i boníssimes, aquesta setmana... una vegada més. Gràcies
ResponEliminaLa meva mare també era l'àvia Núria,he fet la recepta dues vegades i boníssimes, aquesta setmana... una vegada més. Gràcies
ResponEliminaLes he fet, en ma vida havia cuinat galtes ni res per l'estil... Mareta meva que bones m'han quedat! Semblo una cuinera veterana i tot!! Moltes gràcies per penjar receptes com aquestes!!
ResponEliminaEls ais enters
ResponElimina