diumenge, 27 de gener de 2013

Galtes de porc rostides

De la quantitat de plats que es poden fer en una cuina, n'hi ha un munt amb porc... costelles al forn, peus de porc, llom a la sal,...
Son moltes les parts del porc i mils les maneres de fer-les... i nosaltres em decidit fer unes galtes de porc ben rostidetes.

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 8 galtes de porc
  • 4 tomàquets tallats a trossos
  • 2 cebes tallades en juliana
  • Una cabessa d'alls
  • Llorer
  • 1 got de conyac
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • 1 got d'aigua
  • 6 patates tallades a daus

Anem per feina...


  1. Primer de tot, salpebrarem les galtes i les posarem a fregir en una cassola amb oli amb foc fort.
  2. Un cop segellada la carn, afegir el tomàquet, la ceba, els alls i el llorer.
  3. Posar-hi el got de conyac i el got d'aigua, tapar i deixar rostir durant una hora u hora i mitja a foc mitjà, fins que el os es comenci a desenganxar de la carn.
  4. Mentrestant, fregir les patates
  5. Un cop finalitzada la cocció de les galtes afegir-hi les patates, remenar i...
A gaudir de la cuina de l'avia!!!

Bon Profit!!!




6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias por tu visita Ines!!! Me gusta que te gusten.
      Bss
      Lourdes.

      Elimina
  2. Penso fer-les demá. Tenen molt bona pinta!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Avui les he fetes jo. Ara les menjarem. Quina pinta!!!! Gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  4. Molt bojes👏👏👏👏👏👏👏👏👍

    ResponElimina