Comencem???
Els ingredients per una bona coca son:
- 2 plaques de massa de full fresca
- 200 g. de llardons esmicolats
- 120 g. de sucre
- Un bon grapat de pinyons
- Ou batut
- farina
Anem per feina!!!
- Per començar, espolsarem el marbre amb farina i posarem la massa de full a sobre, li passarem el corró fins a fer una capa fina i la posem a sobre d'un paper sulfuritzat.
- Posem a sobre la meitat dels llardons.
- Posem l'altre massa de full a sobre del marbre, la estirem ben fina amb l'ajut del corró i la posem a sobre dels llardons.
- Posem la resta de llardons i retallem les vores per fer una coca mes rectangular.
- Aquests retalls,els amassem, i els tornem a estirar amb el corró, per que quedi un altre capa ben primeta.
- Posar a sobre de la segona capa de llardons, fer un cordó tot al voltant i pintar amb ou batut
- Posar a sobre els pinyons i una bona capa de sucre.
- Enfornar a 210° fins que estigui ben daurada i...
A gaudir del diumenge!!!
Bon Profit!!!
Una de les coques tradicionals més bones!!!
ResponEliminaMMMMmmm....ja tenim aquí el Carnaval!
Salut i petons,
Olga
Hi tant que si... ja es aprop!!!
EliminaPtns.
Lourdes
M'encanta especialment la coca de llardons! i és ben facileta de fer!
ResponEliminaJo també l'associo més al Dijous gras i a la Quaresma, però sempre em vindria de gust!
ptns!!
Doncs animat i fes-la!!!
EliminaPer qualsevol diumenge quedes com una reina!!! ajajajajaj
Ptns i bon profit!!!
Lourdes.