I com que ens va sobrar suc de la vedella, doncs, avui l'hem volgut aprofitar i fer uns macarrons per celebrar que tot just avui fa un any que varem començar aquesta aventura, la de adintrar-nos en aquest mon dels blogs de cuina i conèixer a tanta gent i blogs super interessants!!
Així doncs...comencem!!!
Els ingredients per a 4 persones son:
- 400 gr. de macarrons
- Suc de l'estofat de vedella
- 1 ceba ratllada
- Una boseta de moixernons
- Salsa beixamel
- Formatge ratllat
- Aigua
- Sal
Som-hi doncs!!!
- El primer que farem és posar a remull en aigua calenta els moixernons (remullar-los al menys una horeta i despres, escorre'ls).
- Bullir els macarrons, fins que estiguin al punt. Escórrer i reservar.
- Mentre, sofregirem uns moixernons lleugerament i afegirem la ceba. Acabar de sofregir.
- Passar el suc de vedella pel colador xines, per si ha quedat algo de carn o verdures i afegir al sofregit de ceba.
- Remenar, barrejar amb els macarrons i posar-los a la safata del forn.
- Ara hi afegirem una salsa beixamel, empolsinem amb formatge ratllat, gratinem i...
A menjar ben calentets, tot celebrant el
NOSTRE PRIMER ANIVERSARI BLOGUER!!!
Bon Profit i esperem seguir trobant-vos per aquestes aigües d'Internet!!!
hummmmmm tenen questa bonissims
ResponEliminaDoncs si algun dia et sobra algun suc d'algun rostit o guisat, prova'ls de fer... estan bonissim!!! i de pas s'aprofiten per fer salses molt gustoses.
EliminaPtns i fins aviat!!!
Lourdes.