I jo vaig pensar...tornaré a menjar canelons??? bufff... massa teca aquests Nadals... Vull alguna cosa mes lleugera...
I aquest es el plat que em vaig preparar, com alternativa als canelons de l'avia Nuri... uns fantàstics canelons d'espinacs!!!
Així doncs, anem per feina!!!
Els ingredients per a 6 canelons son:
- 6 plaques de canelons
- 250 gr. d'espinacs frescos.
- Un grapadet de panses sense llavors
- Un grapadet de pinyons
- Un alls trinxat
- Salsa beixamel
- Formatge curat de cabra ratllat
- Aigua
- Sal
- Oli
- Per començar, posem aigua i sal al foc i quan arranqui el bull afegir les plaques i coure-les durant l'estona que posa al paquet i estirar-les sobre d'un drap de cuina.
- Mentres tant, fer el farciment, sofregint l'all, les panses i els pinyons.
- Afegir els espinacs nets i tallats i sofregir fins que estiguin cuits. Rectificar de sal i reservar.
- Farcir les plaques de caneló i posar a la safata del forn.
- Afegir la beixamel i empolsinar amb el formatge ratllat.
- Posar a sobre uns tallets petitons de mantega, gratinar i...
Com podreu veure a la foto, la vaixella es diferent a la que utilitzo normalment, i es que son la vaixella i les estovalles de casa de la meva cosina ... :-) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada