dimecres, 23 de gener de 2013

"Escudella" contra el fred

El dilluns vam fer un altre cop caldo... i es que amb el fred que fa, nomes pensem en menjar sopetes per combatir-lo...
I desprès de fer-lo bullir durant quasi 3 hores, vam tornar a la carrega per fer aquesta "escudella"

Comencem???

Els ingredients d'aquesta "escudella" son:
  • Els ossos de bullir el caldo
  • Les restes de verdures del caldo
  • 100 g. d'arròs
  • 100 g. de fideus gruixuts
  • 2 patates tallades a daus
  • 2 talls de botifarra negra
  • 1 pilota del caldo
Som-hi doncs!!!
  1. Desprès de fer el caldo, triar totes les carns i reservar-les per fer croquetes.
  2. Els ossos de vedella i pollastre que han quedat, posar-los a bullir junt amb les verdures i una culleradeta de sal durant uns 30 ó 40 minuts i colar.
  3. Posar aquest caldo a la cassola, afegir les patates i fer-lo bullir durant uns 20 minuts
  4. Afegir l'arròs i els fideus i que segueixi bullint durant uns 15 minuts mes.
  5. Per ultim afegir la botifarra i la pilota tallada, bullir uns 5 minuts mes i...
A escalfar la panxa amb aquesta "escudella"!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. Per l'aspecte m'ha recordat molt, moltíssim, l'escudella que ens feia l'àvia, també hi posava arròs i fideus barrejats que, xupant el caldo, quedaven deliciosos!! Bona proposta contra el fred!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que les nostres mares i avies feien una cuina d'aquelles que fan xup xup... i que bons que feien tots els menjars...
      Ptns
      Lourdes

      Elimina