I desprès de fer-lo bullir durant quasi 3 hores, vam tornar a la carrega per fer aquesta "escudella"
Comencem???
Els ingredients d'aquesta "escudella" son:
- Els ossos de bullir el caldo
- Les restes de verdures del caldo
- 100 g. d'arròs
- 100 g. de fideus gruixuts
- 2 patates tallades a daus
- 2 talls de botifarra negra
- 1 pilota del caldo
Som-hi doncs!!!
- Desprès de fer el caldo, triar totes les carns i reservar-les per fer croquetes.
- Els ossos de vedella i pollastre que han quedat, posar-los a bullir junt amb les verdures i una culleradeta de sal durant uns 30 ó 40 minuts i colar.
- Posar aquest caldo a la cassola, afegir les patates i fer-lo bullir durant uns 20 minuts
- Afegir l'arròs i els fideus i que segueixi bullint durant uns 15 minuts mes.
- Per ultim afegir la botifarra i la pilota tallada, bullir uns 5 minuts mes i...
A escalfar la panxa amb aquesta "escudella"!!!
Bon Profit!!!
Per l'aspecte m'ha recordat molt, moltíssim, l'escudella que ens feia l'àvia, també hi posava arròs i fideus barrejats que, xupant el caldo, quedaven deliciosos!! Bona proposta contra el fred!! Petons
ResponEliminaEs que les nostres mares i avies feien una cuina d'aquelles que fan xup xup... i que bons que feien tots els menjars...
EliminaPtns
Lourdes