Doncs, ara moltes... bledes, bròquil, escarola, espinacs...
Però nosaltres ens varem decantar, per un bon manat de calçots, que vam fer a la brasa i amb romesco i unes carxofes, que feien una pinta increïble.... i avui ens les hem menjat!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 6 carxofes
- 4 ous
- Oli
- Sal
Anem per feina!!!
- Començarem per netejar les carxofes, els hi treiem les fulles mes fortes i en deixem en cor, pelem també una part del tronxo i les tallem a talls primets.
- En una paella amb oli, sofregim la carxofa i la salem. Reservem.
- A part, batrem els ous i els afegim a la carxofa.
- Quallem la truita pels dos cantons i...
Bon profit!!!
És una de les meves truites pereferides... una abraçada!
ResponEliminaI es tant bona...
EliminaPtns
Lourdes.
Una tortilla buenisima, dan ganas de meterle el tenedor, besos
ResponEliminaSofía
milideasmilproyectos.blogspot.com
Ajajajajajaj... pues virtualmente... harias un buen bocado!!!
EliminaBss
Lourdes.
hola, tinc un dubte: a casa uns diuen que quan es prepara la carxofa hi ha que treure els pèls que té al cor i altres diuen que no....què ens recomanes?
ResponEliminaGràcies
Nosaltres no els treiem mai... però, aixó va a gust del consumidor...
EliminaTambé hi ha gent que neteija les carxofes per que els hi queden les mans negres... i a casa ho fem sense guants i després ens netejem les mans amb suc de llimona...
Ptns
Lourdes.
Que bona truita !!
ResponEliminaPetons
Joan i Sara
Molt bona!!!
EliminaPtns
Lourdes.
nosotros tambien cenamos hoy una tortilla de alcachofas buenisimaaaaaaaaa.
ResponEliminaEs que cuando el producto es fresco y de temporada... no hay color!!!
EliminaBss.
Lourdes.
Encetem una gran temporada: la de la carxofa. La carxofa és bona fregida, en pasteta, amb carn estofada, amb arròs, en truita........
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Es bona fins i tot crua i sucada en vinagreta... Mmmmmm
EliminaPtns
Lourdes