dimarts, 15 de gener de 2013

Truita de carxofes

El dissabte, va ser dia de mercat, i com que, encara estava de vacances, doncs ens en vam anar a donar una volteta i ja, de pas, comprar alguna verdureta de temporada... i quina verdura podríem trobar???
Doncs, ara moltes... bledes, bròquil, escarola, espinacs...
Però nosaltres ens varem decantar, per un bon manat de calçots, que vam fer a la brasa i amb romesco i unes carxofes, que feien una pinta increïble.... i avui ens les hem menjat!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 6 carxofes
  • 4 ous
  • Oli
  • Sal

Anem per feina!!!
  1. Començarem per netejar les carxofes, els hi treiem les fulles mes fortes i en deixem en cor, pelem també una part del tronxo i les tallem a talls primets.
  2. En una paella amb oli, sofregim la carxofa i la salem. Reservem.
  3. A part, batrem els ous i els afegim a la carxofa.
  4. Quallem la truita pels dos cantons i...
A gaudir dels productes de temporada!!!

Bon profit!!!




12 comentaris:

  1. És una de les meves truites pereferides... una abraçada!

    ResponElimina
  2. Una tortilla buenisima, dan ganas de meterle el tenedor, besos
    Sofía
    milideasmilproyectos.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajajaj... pues virtualmente... harias un buen bocado!!!
      Bss
      Lourdes.

      Elimina
  3. hola, tinc un dubte: a casa uns diuen que quan es prepara la carxofa hi ha que treure els pèls que té al cor i altres diuen que no....què ens recomanes?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres no els treiem mai... però, aixó va a gust del consumidor...
      També hi ha gent que neteija les carxofes per que els hi queden les mans negres... i a casa ho fem sense guants i després ens netejem les mans amb suc de llimona...
      Ptns
      Lourdes.

      Elimina
  4. nosotros tambien cenamos hoy una tortilla de alcachofas buenisimaaaaaaaaa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que cuando el producto es fresco y de temporada... no hay color!!!
      Bss.
      Lourdes.

      Elimina
  5. Encetem una gran temporada: la de la carxofa. La carxofa és bona fregida, en pasteta, amb carn estofada, amb arròs, en truita........
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es bona fins i tot crua i sucada en vinagreta... Mmmmmm
      Ptns
      Lourdes

      Elimina