diumenge, 13 de gener de 2013

Arrós amb panses i pinyons

Per Nadals, l'avia va fer un pollastre rostit boníssim, però, com sempre, ens va sobrar més de la meitat i vam decidir de congelar-lo i avui l'hem tret del congelador i l'hem acompanyat amb aquest arrós que enamora...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 3 tasses d'arrós bullit
  • 2 grapats de panses
  • 2 grapats de pinyons
  • 3 alls trinxats
  • Oli
  • Sal gruixuda

Anem a la teca!!!

  1. En una paella amb oli, sofregim l'all amb les panses i els pinyons.
  2. Afegim l'arrós bullit, rentat i escorregut i ho saltegem tot plegat.
  3. Posem al plat de servir i li posem, per sobre, una mica de sal gruixuda al gust i...

A gaudir dels "relleus" del Nadal!!!

Bon Profit!!!



2 comentaris: