dijous, 24 de gener de 2013

Entrepà de calamars

Ja tenim aquí un altre nit de futbol, i com sabeu... toca sopar ràpid i cap a veure la tele, que s'ha d'animar al nostre equip!!!...I quin sopar podríem fer avui???
Doncs un entrepà, no aniria malament... i de que el farcirem??? de pernil??? de fuet??? de formatge????
Doncs no!!! Avui el farcirem amb uns....

Comencem???
Els ingredients per dos bons entrepans son:

  • 1 Baguette
  • 2 tomàquets de sucar ( tomacons)
  • 24 calamars a la romana
  • Sal
  • oli
  • Maionesa (opcional)
  • Mostassa (opcional)
Anem per feina que ja fem tard...
  1. Fer els calamars a la romana
  2. Tallar la baguette per la meitat i obrir-la per fer l'entrepà
  3. Sucar tot el pa amb el tomacó i amanir amb oli i sal al gust.
  4. Posar tots els calamars a sobre del pa, si voleu hi podeu afegir un raig de mostassa o maionesa i...
A gaudir del futbol!!!

Bon Profit!!!






6 comentaris:

  1. Has superat l'entrepà de calamares de Madrid, Lourdres! Perquè aquest està sucat amb tomacons, que això no té preu! Que n'aprenguin! ha ha. Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajaj... es una fusió Barcelona -Madrid... molt apte p veure un partit d'aquells que fan història!!!
      Ptns.
      Lourdes.

      Elimina
  2. Ha d'estar boníssim! Anit sorprendré al meu nòvio amb aquest entrepà! Hahahahah li encantarà :D i lu millor és que l'hauré fet en un "vist i no vist" Hhahaha

    Molts petons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt mes que bó!!! I el millor de tot es el regust de l'éxit!!!
      Ptns.
      Lourdes

      Elimina
  3. Quin mestissatge!! El típic entrepà de calamars de Madrid, i lo millor dels entrepans, el pa amb tomàquet!! jejeje, digne d'un Barça-Madrid per algú que tingui el cor repartit ;) jajaja

    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot un entrepà p veure un clàssic i celebrar-ho!!!
      Gràcies p la visita Nissi.
      ptns.
      Lourdes

      Elimina