Es típic celebrar aquest dia amb una bona sardinada però nosaltres ho hem celebrat com es fa a Sitges, amb un altre xatonada, però aquest cop amb un altre truita.
I vet aquí que ja hi tornem amb un altre truita, aquest cop d'albergínies, i encara que no es temporada... ara se'n troben tot l'any.
Així que aprofitem l'avinentessa i anem a fer una bona truita!!!
Comencem?
Els ingredients que necessitarem per una bona truita son:
- 3 albergínies
- oli
- sal
- 4 ous
- un rajolí d'aigua.
Anem per feina!!!
- Tallem les albergínies a trossos i les posem en una paella junt amb l'oli i ho salem una mica.
- Quan les albergínies s'han empapat tot l'oli, afegir un rajolí d'aigua per que no es cremin i les deixem coure fins que mengüin fins a la meitat i deixi anar tot l'oli.
- Batre els ous amb una mica de sal, escórrer les albergínies de l'exces d'oli i afegir-les als ous.
- Quallar la truita pels dos costats i...
Ja tenim aquí un altre truita per la col.lecció!!!
Bon Profit!!!
Bona truita!!!!! La primera vegada que vaig menjar truita d'albergínia la va fer la meva sogra. Em va sorprendre moltíssim!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Es una truita molt saborosa...
EliminaNo m'extranya que et sorprengues!!!
Ptns.
Lourdes
És boníssima, la de l'albergínia! I veig que a Sitges seguiu bé la tradició, amb sardines, i la xatonada... boníssima també!
ResponEliminabe... les sardines a Sitges... no gaire... mes aviat la xatonada!!!!
EliminaPerò aqui a La Seu d'Urgell si que es fa sardinada... el que passa es que ..."la cabra siempre tira pal monte"!!! jejejejejej
Salut i ptns.
Lourdes