dijous, 14 de febrer de 2013

Truita d'alberginies

Avui es dimecres de cendra, i es celebra l'enterro de la sardina. El dia d'avui es el final de les festes de carnaval i el començament de la quaresma.
Es típic celebrar aquest dia amb una bona sardinada però nosaltres ho hem celebrat com es fa a Sitges, amb un altre xatonada, però aquest cop amb un altre truita.
I vet aquí que ja hi tornem amb un altre truita, aquest cop d'albergínies, i encara que no es temporada... ara se'n troben tot l'any.

Així que aprofitem l'avinentessa i anem a fer una bona truita!!!

Comencem?

Els ingredients que necessitarem per una bona truita son:

  • 3 albergínies
  • oli
  • sal
  • 4 ous
  • un rajolí d'aigua.

Anem per feina!!!

  1. Tallem les albergínies a trossos i les posem en una paella junt amb l'oli i ho salem una mica.
  2. Quan les albergínies s'han empapat tot l'oli, afegir un rajolí d'aigua per que no es cremin i les deixem coure fins que mengüin fins a la meitat i deixi anar tot l'oli.
  3. Batre els ous amb una mica de sal, escórrer les albergínies de l'exces d'oli i afegir-les als ous. 
  4. Quallar la truita pels dos costats i...

Ja tenim aquí un altre truita per la col.lecció!!!

Bon Profit!!!


4 comentaris:

  1. Bona truita!!!!! La primera vegada que vaig menjar truita d'albergínia la va fer la meva sogra. Em va sorprendre moltíssim!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una truita molt saborosa...
      No m'extranya que et sorprengues!!!
      Ptns.
      Lourdes

      Elimina
  2. És boníssima, la de l'albergínia! I veig que a Sitges seguiu bé la tradició, amb sardines, i la xatonada... boníssima també!

    ResponElimina
    Respostes
    1. be... les sardines a Sitges... no gaire... mes aviat la xatonada!!!!
      Però aqui a La Seu d'Urgell si que es fa sardinada... el que passa es que ..."la cabra siempre tira pal monte"!!! jejejejejej
      Salut i ptns.
      Lourdes

      Elimina