dilluns, 18 de febrer de 2013

Mongeta verda i patata amb cuixa a la planxa

Desprès dels excessos d'aquests dies, sembla que volem tornar a reprendre la vida quotidiana i que millor que una mica de verdura per començar???
Així que avui l'hem feta i n'estava de bona... mmmmmm...

Comencem a fer-la?

Per fer la verdura per a quatre persones posarem:
  • 500 g. de mongeta verda neta i tallada.
  • 4 patates pelades i tallades per la meitat
  • 2 alls
  • Oli
  • Aigua
  • Sal
Per les cuixes a la planxa:
  • 4 cuixes desossades i amb pell
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola
Anem per feina...

  1. Posarem al foc una olla ràpida amb aigua, els alls i sal al foc i afegirem les mongetes i la patata. 
  2. Taparem i desprès de que pugi la vàlvula ho deixarem al foc 8 minuts.
  3. Deixar baixar la vàlvula, obrir l'olla i escórrer la verdura.
  4. Per altre banda posarem a escalfar la planxa i mentrestant, salpebrarem el pollastre i li afegirem un polsim de farigola.
  5. Farem les cuixes per les dues bandes
  6. Servirem acompanyades de la mongeta amb patates amb un bon raig d'oli d'oliva bo i... 
A gaudir d'aquest plat tant sa i bo!!!

Bon Profit!!!


4 comentaris:

  1. M'agrada moltíssim la cuixa de pollastre, i també les ales! Em sembla una bona manera de fer un sopar lleuger, amb la mongeta tendra. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant per sopar com per dinar... a casa ens agraden molt!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  2. Quin plat més bo!!! Si li poso davant al meu fill.....em fa la "ola"!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajjaja!!! Doncs vaja "ola" que ens fan a casa també!!!
      Salut i ptns.
      Lourdes.

      Elimina