dilluns, 11 de febrer de 2013

Pizza tropical

Fa un fred que pela, neva i plou... i encara que som a carnavals i fa sol, fa una fredor que ningú de casa s'anima a posar-se de màniga curta ni ensenyar pit i cuixa ;P... així que per escalfar-nos hem decidit de fer la nostra versió de la pizza tropical...

Comencem???

Els ingredients per una bona pizza son:
  • una base de pizza refrigerada
  • tomàquet fregit
  • 2 rodanxes de pinya en almívar tallada 
  • 2 talls de pernil dolç tallats a trossos
  • 1 llauneta de tonyina amb d'oli d'oliva escorreguda
  • 4 iemes d'espàrrecs
  • 4 olives (opcional)
  • formatge ratllat
  • orenga.

Anem per feina!!!
  1. Posem la base estirada i sucada amb el tomàquet fregit al forn durant uns 10 minuts a 210°.
  2. Després, afegir la tonyina, la pinya, el pernil i els espàrrecs.
  3. Empolsar amb orenga, i formatge ratllat. 
  4. Decorar amb les olives i tornar a posar al forn fins que estigui daurada la pizza i...

A gaudir de la caloreta tropical!!!

Bon Profit!!!


4 comentaris:

  1. Quina bona pinta, Lourdes! La tropical és una de les que més m'agrada, de pizza. Al restaurant sempre la demano! No l'havia vist mai amb espàrrecs, també! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejeje ... es per donarli un altre toc...
      Gracies per la visita Marina.
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  2. Molt bona pensada has tingut!! i avui encara fa més fred i vent!!
    El mateix t'anava a dir, no n'havia vist amb espàrrecs de tropical però segur que hi queda molt bé!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els esparrecs li donen n toc diferent i molt bo.

      Prova-ho i ja m'ho diras.
      Ptns
      Lourdes.

      Elimina