Us animeu a fer-les???
Doncs anem per feina!!!
Els ingredients per aquesta recepta son:
- 12 maduixots
- 1 placa de pasta de full
- sucre
- 1 teula de xocolata fondant
- 1 cullerada sopera de mantega
- ou batut
- nata per decorar (opcional)
- pals per broquetes
Som-hi doncs!!!
- Estenem la pasta de full i la tallem en 8 talls (en creu) per muntar els croissants
- Tallem 4 maduixots per la meitat i en posem un tall a la part mes ample de cada porció de pasta de full, ho espolsem amb sucre.
- Enrotllem els croissants els pintem amb ou batut i els posem al forn a 210º fins que estiguin ben daurats.
- Mentrestant, punxar la resta de maduixots amb un pal de broqueta i desfer la xocolata junt amb la mantega.
- Mullar els maduixots en la xocolata desfeta i deixar refredar.
- quan els croissants ja son cuits, mullar les puntes amb xocolata, deixar refredar i...
A gaudir d'unes postres fàcils!!!
Bon Profit i bon diumenge!!!
Te han quedado unos postres muy ricos para comerlos
ResponEliminadespués de la fideuà que he visto abajo que rico.Besos.
Gracias Cocinera Mileurista!!!
EliminaBss y Salud!!!.
Lourdes
Dues propostes boníssimes!
ResponEliminaMoltes gràcies VISCalacuina!!!
EliminaPtns.
Lourdes
Quins croissants més bons, Lourdes! I la maduixa amb xocolat també és fantàstica! Com m'agrada combinar les fruites amb xoco.... genial, a casa meva no n'hagués quedat ni una engruna!! Petons
ResponEliminai aqui tampoc n'ha quedat cap!!!!
EliminaGràcies per la visita Marina!!!
Salut i ptns.
Lourdes.