diumenge, 3 de febrer de 2013

Flam de poma

Ja fa molts anys, quan vaig anar a viure a Andorra, anava tot sovint a dinar a un bar de barriada, al davant d'on treballava i vaig fer amistat amb la mestressa, que era una gran cuinera...
El matrimoni que regentava aquell bar, al clients, ens tractaven com a fills, ja que no en tenien i ens explicaven les receptes del que ens feien per dinar.
I aquest es un dels meus postres favorits, per lo fàcils, ràpids i bons de fer...

Comencem???

Els ingredients per a fer uns 10-12 flams son:

  • 5 pomes
  • 1 pot petit de llet condensada (370 g.)
  • 5 ous
  • caramel liquid
Anem per feina!!!
  1. Pelem i tallem a trossos la poma, la posem en un casso i la bullim durant uns 10- 15 minuts
  2. A part, posem en un pot la llet condensada i els ous i ho batrem tot.
  3. Afegim la poma bullida i escorreguda i tornem a batre.
  4. En una safata fonda, posem les flameres amb caramel liquid i les omplim amb la barreja de poma.
  5. Ho posem al forn a 180º al bany maria durant uns 30-40 minuts i...
A gaudir d'unes postres dolces!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. Apa, que bo! El faré! Veig que a Andorra us cuidaveu bé, Lourdes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si que ens cuidaven molt!!! vaig tindre molta sort de trovar gent bona... perque amb 22 anys sortir de casa...
      Ptns
      Lourdes

      Elimina