diumenge, 24 de febrer de 2013

Trena de xocolata

I avui per acabar de celebrar el nostre aniversari... després de menjar-nos una bona paella ens hem cruspit una bona trena de pasta de full i xocolata... Nyam nyam... que bona que estava...

Anem per feina!!!

Els ingredients per a dues trenes primes son:

  • 1 placa de pasta de full
  • 2 teules de xocolata amb llet
  • ou batut
  • sucre
Som-hi doncs!!!
  1. Desenrotllem la pasta de full i la tallem per la meitat per fer dues trenes.
  2. Posar la xocolata a lo llarg, a la meitat de cada porció i desprès tallar unes tires en diagonal.
  3. Anar trenant la pasta de full, primer una tira de una banda i desprès una tira de l'altre banda, fins arribar al final de la pasta de full.
  4. Pintar amb ou batut i empolsinar amb sucre.
  5. Posar al forn a 210º, fins que estiguin daurades i...
A menjar i gaudir del nostre aniversari!!!

Bon Profit!!!




no talleu el tros on posem la farsa, nomes tallar les tires en diagonal




6 comentaris:

  1. Què ben explicat, noia!!!! Més val una bona imatge que mil paraules!!!!!
    Gràcies per aquesta bona idea!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt bonica!
    Realment es poden fer tantes coses amb la pasta de full i queden tant bé!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que es poden fer un munt de coses... A mi m'encanta la pasta de full, twnt per dolç com per salat.
      Ptns.
      Lourdes

      Elimina
  3. Lourdes això és una explicació com cal...guardaré la plantilla per fer trenes de tots els gustos!!!
    Una abraçada i moltes gràcies.
    Mònica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per la visita. Agafa el que vulguis que per aixó esta!!!
      Ptns i salut!!!
      Lourdes.

      Elimina