Comencem???
Els ingredients per a dues persones son:
Som-hi doncs!!!
- 2 talls de filet de vedella
- 1 pot petit de foie de canard
- 2 llesques de pa
- 1 bossa de moixernons secs
- 1/2 kg. de tomàquets ratllats
- 1 tòfona petita
- Un raig de vi blanc
- oli, sal i pebre
Som-hi doncs!!!
- El dia avanç, posar en remull amb aigua calenta els moixernons.
- Fregir les llesques de pa i sucar-les amb el paté generosament, reservar.
- Fer una salsa amb el tomàquet i els moixernons. ( Com que els bolets son bastant forts de gust, aneu amb compte amb la sal i el pebre). Afegir a la salsa la tòfona ratllada i coure tot a foc lent. Per ultim, afegir un raig de vi blanc i deixar reduir.
- Coure els filets,salpebrats lleugerament, a la planxa al gust de cadascú i posar a sobre de la llesca de pa i a sobre de tot la salsa. El paté, amb contacte amb el filet calent es fon i queda tot molt sucós.
Bon diumenge i...
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada