diumenge, 2 de setembre de 2012

Tournedó de vedella

Aquest cap de setmana, la meva parella i jo, ens hem quedat a casa i per mandra a cuinar he fet un àpat molt senzill, però alhora molt saborós... i encara que aquest no es un plat de l'avia Nuri... es un plat d'un altra Nuri de casa... La meva cosina!!!

Comencem???

Els ingredients per a dues persones son:
  • 2 talls de filet de vedella
  • 1 pot petit de foie de canard
  • 2 llesques de pa
  • 1 bossa de moixernons secs
  • 1/2 kg. de tomàquets ratllats
  • 1 tòfona petita
  • Un raig de vi blanc
  • oli, sal i pebre

Som-hi doncs!!!

  1. El dia avanç, posar en remull amb aigua calenta els moixernons.
  2. Fregir les llesques de pa i sucar-les amb el paté generosament, reservar.
  3. Fer una salsa amb el tomàquet i els moixernons. ( Com que els bolets son bastant forts de gust, aneu amb compte amb la sal i el pebre). Afegir a la salsa la tòfona ratllada i coure tot a foc lent. Per ultim, afegir un raig de vi blanc i deixar reduir.
  4. Coure els filets,salpebrats lleugerament, a la planxa al gust de cadascú i posar a sobre de la llesca de pa i a sobre de tot la salsa. El paté, amb contacte amb el filet calent es fon i queda tot molt sucós.
Bon diumenge i...

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada