Que me'n dieu d'aquest plat tant sucós???
Som-hi doncs!!!
Els ingredients per a quatre persones son:
- 1/2 conill
- 4 salsitxes
- 6 talls de costella de porc
- Dos tomàquets ratllats
- Un pebrot vermell ben picadet
- Una ceba ratllada.
- 350 gr. de fideus gruixuts
- Oli
- Sal
- Pebre
- Brou de carn
Comencem a preparar-lo???
- En una cassola, posar a sofregir amb oli el conill i la costella salpebrats, Quan estiguin una mica daurats, afegir la salsitxa i deixar coure tot junt fins que estigui ben dauradet.
- Afegir la ceba ratllada i deixar coure fins que quedi transparent.
- Abocar-hi el pebrot i deixar sofregir i per ultim posar el tomàquet i deixar acabar el sofregit.
- Abocar els fideus i marejar-los una mica i posar el brou. Provar i rectificar de sal.
- Coure tot junt uns 15-20 minuts i deixar reposar i...
A gaudir del dinar!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada