En voleu uns quants???
Els ingredients per a 8 croissants son:
- Una placa de pasta de full
- Una tauleta de xocolata negra
- sucre
- Un ou batut
- fideus de xocolata
Som-hi doncs!!!
- Escalfem el forn a 210º per dalt i baix.
- Estirem la pasta de full i la tallem en 8 triangles.
- A la part mes ampla i posem unes presses de xocolata i ho enrotllem fins la part mes estreta.
- Enrotllem i dobleguem les puntes de cada croissant
- Pintem amb ou batut i espolsem per sobre sucre.
- Ho posem a sobre de paper sulfuritzat a la reixeta del forn i ho coguem durant uns 10 minuts o fins que la pasta de full estigui torradeta
- Ho retirem del forn i ho decorem amb uns fideus de xocolata i....
Molt bon berenar!!!
Bon Profit!!!
millors que els del forn.....
ResponEliminaI tant!!!
EliminaGracies per la teva visita Lídia!!! ♥